Tips Memanah

Tips Memanah

Tips Memanah - Miwiti Cilik, Pencet Cilik

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Tips Memanah - Miwiti Cilik, Pencet Cilik

January 02, 2018 1

Kutipan "Titik sethithik, pencet sethithik" wis digunakaké maneh lan maneh minangka tip ing sekolah-sekolah pandhegane ahli, lan uga ditrapake nalika menehi tips memanah uga. Iki tegese kasempatan sing kurang ajar, sampeyan bakal bisa nyekel sethithik. Ing acara sing sampeyan tindakake kanthi adil, sampeyan bakal keganggu. Luwih, ing kasempatan yen sampeyan pindhah menyang titik tartamtu ing fokus utama saka adil, sampeyan bakal ing sembarang acara kenek adil.

Boten namung sampeyan entuk kapentingan kanggo mlebu target, panah memanah 3D, utawa ngubengi busur, sampeyan bakal nemokake tembakan sing nyusahake ing pamisahan sing beda, lan salah sijine pendekatan sing paling becik kanggo ningkatake iku kanggo latihan kanthi andal. Kanggo nambah kabisan sampeyan luwih akeh, sampeyan kudu nglakokake njupuk target sing penting.

Kanggo nindakake iki, njupuk stiker cilik, umume ukuran seprapat utawa luwih gedhe, sijine ing obyeke sampeyan, lan sawise iku pindhah kasebut. Bab liya sing bisa panjenengan lakukake yaiku cetha bunder sethithik utawa abang bunder ukuran werni tenes kanthi tujuan sampeyan, lan pindhah kasebut. Kanthi nglakokake tembakan ing target sethithik, sampeyan bakal duwe wektu kurang nuntut karo pusat lan fiksasi (potongan tips kita mlebu archery), lan presisi bakal maju.

Sampeyan bisa nindakake iki nalika sampeyan lagi njupuk target tartamtu dhewe, nanging apa sing kedadeyan nalika sampeyan lagi ing shooting mlayu ing target panemonan, target 3D, utawa sanadyan nalika nusuk nguber? Tujuan kasebut ora nduweni bingkai sing dicithak utawa stiker, supaya sampeyan bisa nggunakake iki luwih apik rejeki apik sampeyan?

Respon iki minangka pemahaman. Nalika sampeyan lagi nggoleki tujuan sampeyan, sampeyan bakal nggambar bunder gelap lan mbukak. Yen sampeyan nggunakake agenda mental - sing sampeyan kudu minangka bab sing penting kanggo sinau ing piwulang archery - sampeyan bisa nambah saran kanggo "titik sethithik" lan bakal rauh dadi kecenderungan sesak.

Pandangan sing luwih disenengi iki yaiku kepastian, sing nduwe pengaruh utama ing panahan. Yen sampeyan kanthi cepet bisa nggarap fokus cilik, pratelan sampeyan bakal nambah, lan sampeyan bakal aran luwih tartamtu ngengingi target luwih gedhe.

Senadyan sing, babagan bowhunting lan memanah 3D, ing acara sing ngliwati macem-macem pinggiran, sampeyan bakal bisa nyumurupi apa sing kudu dilakoni nalika menehi tembakan ora culminate.

Tip pethèri iki perlu latihan. Sawise sawetara wektu, sampeyan bakal nuduhake pratandha saka perbaikan ing persepsi lan sampeyan bakal nemokake sing klompok bolt wis digawe strides. Priksa ekspansi iki menyang tips arsip digunakake kanggo nambah pigura lan metode, lan sampeyan bakal weruh owahan prangko.
Read More